Presentation Hannah

image

Jag heter Hannah Liljekvist, är 12 år och född 2004 den 8 mars. Jag har blont hår, blå ögon och är ganska lång tror jag.
Jag bor i Holmsjö i ett rött hus med med min lillasyster Hilda, Mamma och Pappa. Min mamma heter Mia och pappa heter Conny. Jag har också två andra syskon som heter Dianah och Simon, men de är 23 och 20 år så de bor inte hemma längre. Dianah har en son som heter Leo och är 1 år och han ska snart bli storebror.
På fritiden brukar jag träna friidrott och vara med kompisar. Min favoritmat är tacos.
Jag tycker det är bra att vi har en blogg, för då kan alla som vill läsa och se vad vi hittar på i skolan, och om man har gjort något man är stolt över har man chansen att visa det för andra än bara sina föräldrar och syskon. Och nu när vi har ett samarbete med BLT kan vi nå ut till många fler människor och äldre personer får se hur det är att gå i skolan idag och vad vi gör.

2 tankar kring ”Presentation Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *