Skolmail

Hej! Jag har på fliken ”Tips på bra sidor och länkar” lagt upp en länk till skolmailen. Alla elever har ett konto nämligen där de kan använda sin skolinloggning för att komma åt kontot både hemma och i skolan. Jag tänkte att vi ska börja använda denna och kanske börja maila några andra klasser i engelska så småningom. En del kommer få göra det nu direkt andra kanske får vänta till våren. Vi kommer att använda denna mail ändå till lite olika saker och det är därför bra om alla provar att komma åt den. Gör gärna det hemma men om ni inte kommer ihåg era lösenord till inlogget i skolan får vi hjälpas åt imorgon i skolan istället!

När du loggar in använder du dig av ditt namn och sedan       @skol.karlskrona.se

tex anne.mansson@skol.karlskrona.se och sedan är det ditt lösenord som du har när du loggar in på datorerna i skolan.

 

Länken är:

https://login.microsoftonline.com/

 

/Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *