Lilla Invigningen i Holmsjö!!

Så härligt! Nu är vi äntligen igång i vår nya fina skola på riktigt! Dagen började med att vi fick höra ett kort tacktal av Kjell där han berömde alla elever och all personal för att de under ett och ett halvt år haft så bra tålamod med och kämpat för att få vår skola klar med allt från packning, ihopsättning av nya möbler, Ikea-besök, uppackning till kånk av bord, stolar och annat som behövs. Därefter fick elevrådsrepresentanterna från år 5 och 6 hålla ett kort tal innan det var dags för alla eleverna i elevrådet att gemensamt klippa av ett blå gult invigningsband.

Efter detta sjöng alla gemensamt Holmsjösången innan det var dags att arbeta stationsvis i faddergrupperna.  En station handlade om att tillsammans tillverka en Välkommenskylt, en station var att baka chokladbollar och två stationer hade lekar som innehåll. Efter den fantastiska lunchen, som bestod av Tacos och kladdkaka med glass till efterrätt, fick eleverna tillsammans med sina faddrar ha godisregn och sedan spela sällskapsspel. En väldigt mysig dag tillsammans som en ny start i vår nya fina skola.

IMG_2882 IMG_2898 IMG_2899 IMG_2900 IMG_2901 IMG_2903 IMG_2904 IMG_2905 invigning 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *