Benny Boys äventyr

Hemma hos Melvin J

På fredagen åkte Melvin J och jag med Lotta hem från skolan. När vi kom hem så fikade vi. Sedan spelade Melvin dator och jag tittade på. På kvällen åt vi kebab. Mums. Sedan blev det tv innan vi la oss.

melvin spelar

melvin äter

På lördagen va vi på Biltema och in till Karlskrona för att hämta Melvins lillebrors glasögon. Sedan bar det iväg till Emmaboda och Skog och traktormässan men jag stannade i bilen, tyckte de va kallt ute hi hi. På kvällen gjorde vi pizza och tittade på melodifestivalen.

melvin biltema

 

På söndagen hjälpte vi Melvins pappa i garaget och planterade blommor åt Melvins mamma. Sedan blev det en dusch och lite tv innan läggdags.

melvin blommor melvin snickrar

 

Hemma Hos Aistis

Denna veckan följande jag med Aistis hem. När vi kom hem så åt vi popcorn och kollade på tv vi kollade på Simpsons. Och spelade data.

Fredag

Lördag: Vi åt popcorn  och sen drack vi te och spelade dator. Jag fick pröva men jag nådde inte :/

lördag

Söndag: Vi spelade dator och kollade på tv igen och satt på ett sten och värmde oss 🙂

söndag

 

Hemma hos Hannah

Fredag: När vi kom hem till Hannah kollade vi på tv. Efter det spelade Hannah jag och hennes lillasyster kort men jag förlorade hela tiden. Sen klockan 20:00 började fångarna på fortet så vi kollade på det eller rättare sagt dom för jag somnade efter halva programmet.

 

hannah 2

LÖRDAG: På lördagen fyllde Hannah år.  Då fick hon massa fina presenter. På efter middagen beställde dom pizza. Hannah jag och Hilda delade på en kebabpizza.  Det var jättegott.

 

 

hannah

 

 

SÖNDAG: På söndagen åkte Hannah, jag och Hilda till deras farmor och farfar. Där gjorde vi sockerkaka, den blev jättegod. Sen ritade vi men det var lite svårt. När vi kom hem till Hannah och Hilda skulle vi cykla fast jag ville inte vara med.

 

hannah

Hemma hos Kalle

IMG_1300

efter skolan gick vi hem till kalle sen så cyklade vi, sen så skulle vi åka en bil och den var brun.vi åkte till kalles låtsaspappa. när vi var framme så spelade vi jag spelade ett jätte roligt spel med massor av bilar.sen skulle vi åka till kalles kompis när vi var framme så skulle vi äta pizza och det vat gott. sen så skulle vi titta på tv sen skulle vi sova. nästa dag skulle vi titta på bio det var herr pearbody och sherman. efter filmen så var vi vid en klätter stälning och lekte. sen så skulle vi gå hem. när vi var hemma så skulle vi spela sen så lekte jag med katten och hunderna. sen så skulle vi åka hem till johnny när vi var där så  spelade vi tills det var sent på kvällen sen så skulle vi sova. nästa dag så skulle vi åka hem till holmsjö.

 

V. 6

Hemma hos Jacob

 

Fredag: när vi kom hem till mig så åt vi pizza.

IMG_1102

Lördag: han spelade med mig.

IMG_1105

Söndag: då sov han.

 

v. 2

Hemma hos Emmy

benny emm

Fredag: På fredagen träffade jag många nya vänner. Men det fanns ingen Benny som jag. Jag fick såva hos mina nya vänner som jag nyss hade trefat.

Lördag: På lördagen spelade jag Wii med Emmy vi spelade JUST DANS. Man dansar och får poeng. En gång van jag det var kul. Vi spelade mycket men senare var det kvell.

 

benny emmy

bild

 

söndag: på söndagen var jag med Emmys katt Molly det var kul men hon var bitsk men hon kunde vara riktit snel. Jag fick se på tv det var kul.

v. 50 Hemma hos Milotte!

Fredag: I fredags följde jag med Milotte hem. Vi åkte buss med taxi Lotta och då fick jag en polkagris av henne, den var god. Jag fick låna Milottes lucia krona och lucia kläning. Eftersom det är lucia i dag.

Milotte 1

Lördag: I lördags var jag hemma själv och kollade på tv medans Milotte och hennes Pappa o Brosa var på tåginvigning. Men när hon kom hem så fick jag socker valdd.

Milotte 2

Söndag: I söndags kläde vi jul granen.

Milotte

v. 49

Hemma hos Tilde I

I fredags följde jag med Tilde Israelsson hem!

Fredag: I fredags följde jag med Tilde Israelsson hem. Då hämtade Tildes mormor oss. Sen åkte vi hem till Tilde och då spelade vi ps3. Vi spelade FIFA12. De spelet hade Tilde fått lånat av hennes kusin Linus. Sen på kvällen hade Tilde gjort en säng till mig 🙂

Tilde I

Lördag: Sen på lördagen sov vi till 08:30 för vi var tvungna att stiga upp då för att Tilde skulle gå luciatåg i ekegården. Hon skulle på genrep klockan 11:00. Men innan vi åkte fick jag hälsa på Tildes lillasyster Nella. Och hennes lillebror Mille fick jag en kram av 🙂 .Sen vid 17:30 skulle de samlas för att byta om och öva bara lite till. Sen vid 18:00 började uppvisningen. Hon var så duktig! Efter lucian åkte vi med Tildes pappa hem. På vägen hem fick vi McDonalds.

Söndag: På söndagen var vi hos Tildes farmor och farfar. Dom hade en STOR hund som hette Skrållan.  Vi fick saft och kakor. Sen fick vi gå ut med Skrållan. Efter vi hade gått ut med skrållan så åkte vi hem till Tildes pappa. Då fick Tilde byta om för då skulle hon åka på sin dans-skola. Jag fick titta på, för det var uppvisning! Det var en riktigt bra låt! Tilde var duktig!

Tilde I 2

Jaa.. Det var min helg med Tilde I. 🙂

v. 48

Hemma hos Melvin G

Fredag: På fredagen följde jag med Melvin hem från skolan. Vi var på kalas hos Melvins kompis Kalle. Sen hade vi fredagsmys.

Lördag: På lördagen var vi på dop hos min kusin Robin sen åkte vi upp till min mormor då åt vi tårta och saft och sen öppnade vi presenterna.

Söndag: På söndagen städade vi Melvins rum. Sen spelade vi Xbox 360 och dator. Sen åkte vi till Melvins kusiner som heter Fabian och Natea. När vi sen gick ut och åkte sparkcykel så ville inte jag åka någon sparkcykel.

 

V. 47

Hemma hos Jonatan

 

1. Födelsedagskalas

Efter skolan så följde jag med jonatan hem.  Hans lillebror fyllde år så vi skulle ha kalas. Jag åt mufins och tårta. Sen skulle Jonatan sova över hos hans kusiner då fick jag följa med.

2. Spel och musik på datorn

På lördagen spelade han mest dator jag fick också spela dator. Men vi var också ute och byggde koja. Sen på kvällen såg vi på film vi såg på spy kids 5.

 

3. På hemväg från kusinerna

På söndagen skulle vi åka hem jag satt back i bilen med Jonatans lillebror. Sen när vi kom hem så skulle vi äta.

 

V. 46

Hemma hos Thilde A

Fredag: I fredags var jag med Thilde och hennar mamma i affären. Jag fick välja vad jag ville ha. Jag valde självklart ballerinakex. På kvällen tittade jag och Thilde på en film och åt kex sen skulle vi sova.

mms_img-706206855

Lödag: På lördagen följde jag med Thilde och henner familj till ikea. medan edt var inne på ikea så kollade jag film i biled med Thildes dvd. På vägen hem stannade vi på kosta outlets julmarknad. Vi kollade på alla fina lampor som lyste i träden. När vi åkte där ifrån så va jag så trött så jag sommnade i bilen på vägen hem.

mms_img-1060974596

Söndag: På söndagen var jag hos Thildes mormor. vi spelade kort och slog in julklappar framåt kvällen gick vi till Thildes kusin och åt tacos och det var gott. På kvällen tittade hela familjen på tv tills läggdax klockan nio.

Godnatt!

V. 45 den
Hemma hos Agnes!

 

Jag började helgen med att åka buss hem till Isabell. Där  hade Agnes mamma bakat bullar  sen lekte vi. Sen fik vi smaka på bullarna. Sen gick Agnes och Isabell till stallet men jag fick inte följa med för Agnes va rädd för att jag skule grisa ner mig .

På lördagen. Vid frukost bestmde vi att vi skule börja med godis påsarna till pyjamaspartyt Agnes och henes syskon skulle ha på kvelen. jag fik smaka den va god. vi hade myket att göra näst på tur va städning. Agnes tykte de va tråkit. dagengick fort. Nu kom gästerna och nu var de dax för tårta. På pyjamaspartyt tittade vi på film och åt godis förstås. Jag var med på hela partyt!

 

V. 42 den 18 oktober – den 20 oktober 2013

Hemma hos Samuel W!

 

image

 

Först så åkte jag och Samuel buss hem till Samuel. Hans föräldrar blev förvånade när Samuel hade med mig hem Samuel hade glömmt att säga det han är så glömsk ibland. vi skulle åka till skåne över hälgen så jag fick spela ipad när han packade. Sedan så fick vi åka bil jätte länge det var inte så roligt men när vi kom fram så lekte jag med skåningarnas hund Brolle. skåningarna kallades ikonen jag försökte ridda på brolle men då blev han sur och kastade av mig. Jag fick ge brolle hund godis för att bli vän med honom igen jag smakade också det var äkligt. Nästa dag skulle Samuel till danmark men bara några timmar så jag stannade hemma med brolle. när Samuel kom tillbaka berättade han att han åkte tåg till en stor båt och åkte till danmark med den. Sedan så kollade vi på film vi kollade på kung fu panda 2 den var bra. Sedan nästa dag så åkte vi hem då fick vi åka i den tråkiga bilen igen och när vi kom hem till Samuel spelade vi ipad sen nästa dag var jag tillbaka.

 

V. 41 den 11 oktober – den 13 oktober 2013

Hemma hos Alex, Julia och Nathalie!

 

image

 

image

Det här gjorde jag och Alex!

Först åkte vi till melle och samuel var med också för alex hade bestämt att vi skulle vara med dom och sen Nathalie och Julia och alexs julias och Nathalies mormor köpte godis sen lekte vi daten alex tog mig hela tiden sen var det skola igen

Det här gjorde jag och Julia!

jag var hemma hos Julia och spelade surfplatta med hon. Och jag fick låna alex tröja som pyjamas .Och sen tog jag Alex,Nathalies och Julias godis påsar och dom märkte inget. Sen tittade vi på tv. Sen åt vi mat det var gott.

Det här gjorde jag och Nathalie!

Vi va på fotbollsavslutning och hela laget fick en medalj sen kollade vi på match som dom hade filmat med en filmkamra och vi åt pizza och drack läsk. Sen åt vi chips och drack läsk igen. Och sen åkte vi hem och kollade lite på tv sen gick vi och la oss.

V. 40 den 4 oktober – den 6 oktober 2013

Hemma hos Samuel Modin!

 

s 2

 

s

Först åkte vi buss hem till Samuel  Modin.  Sen kollade vi på tv och spelade. Vi var uppe till klockan 1 på natten. Sen på morgonen spelade vi fotboll. Jag gjorde mål 4 gånger. Sen drack jag kaffe det var inte gott men kexet var gott. Sen cyklade vi det var roligt jag fick åka istället. Sen åkte vi båt. Sen skulle vi till skolan igen.

 

v. 39 den 27 september – den 29 september 2013

Hemma hos Moa!

image

image

Efter skolan så gick moa och jag och julia med hem till moas hus sen busade moa och julia och sat vid datorn och spelade panfu. panfu är vist ett panda spel som man är en panda på och gör man updrag. Det var jätte kul att titta på när dom spelade. Sen på kvällen när julia hade åkt. S å spelade moa och jag xbox 360 och vi spelade sports. Och sen tittade moa och hons syster på en serie som heter bron det var för läskigt för mig så jag ville inte titta. Sen fick jag sove i moas seng och den var jätte sjön

lördag

på dan så sa moa att det var slap dag men sen på kvällen så var det ingen slap dag för på kvällen eller efter midag så åkte moa och hennes syster in till stan och skule titta på bio men först skulle dom ätta och då åt dom på star nånting jag kommer inte ihåg men nåt med star. Dom skulle på bio då och dom såg en film som heter flygplan och hon tyckte den var bra.

söndag

på söndagen skule moa till kyrkan. Hon skulle läsa en text om barnen. Jag tyckte hon var jätte bra. sen på söndagen åkte ebba och moa in till stan igen och skulle shoppa EN GÅNG TILL. Moa är galen i att shoppa. Hennes syster också. Sen på kvällen så tittade vi på tv och åt chips och godis. hade moa gort en seng till min på golvet och den var så fin jag älskade den. det har varit jätte kul att vara hemma hon moa. Tack!!!

 

V. 38 den 20 september – den 22 september 2013

Hemma hos Pytte!

 

3

 

2

 

1

Fredag: Fredags följde jag med Pytte hem och jag fick se hennes familj. Och sen sminkade Pyttes syster henne för hon skulle på disco. Vi spelade wii och tittade på tv och åt godis.Sen gick vi en promonad med Pyttes hund Tibbe han var söt.

Lödag:I lördags åt vi jätte mycket glass. Sen vilade vi och tittade på film och åt godis. Sen somnade Pytte och jag på soffan. Men sen vaknade vi och gick en promenad med Tibba. Jag orkade inte gå så jag fick sitta i Pyttes barnvagn. Det var roligt att åka. Sen spelade jag piano med Pytte det var rolig,

v. 37 den 13 september – 15 september 2013

Hemma hos Ronja!

 

image

 

image

Fredag: i fredags följde jag med Ronja hem vi kollade på tv och sen fick jag åka med och handla jag fick sitta i Emils barnstol som ni ser på bilden ( Emil är Ronjas lille bror på 5 år ) sen åkte vi hem och kollade på fångarna på fortet hihi sen somnade vi på soffan. 

Lördag: på lördagen åkte vi och lämnade Emma ( Ronjas stora syster på 14 år ) i Rödeby hon skulle vara med en kompis sen åkte vi till Barnens Lekland jag kramade Arne ( apan på barnens lekland ) vi åkte rutschkanor, hoppade i studsmattan, busade sen åkte vi hem och då fick jag träffa Ronjas kusiner sen somnade vi på vägen hem.

Söndag: på söndagen så va vi ute och gick, vi kollade på tv, busade med Jesper och Emil ( Ronjas bröder ) och väntade på att det skulle sluta regna.  

v.36 den 6 september – 8 september 2013 

Hemma hos Paulina!

paulina

På fredagen följde jag med Paulina hem. Först var vi hemma en stund sen åkte vi ner till Paulinas farfar nere på gården, där matade vi hönsen plockade ägg och höll i kycklingarna det var roligt. Sen på kvällen så hade vi fredagsmys och kollade på fångarna på fortet. Och så somnade vi.

På lördagen så stod vi vid entrén på fotbollen i Bredasjön och på  kvällen somnade vi i soffan.

V. 35 den 30 augusti – 1 september 2013

Hemma hos lärare Annebenny

Oj oj oj… jag är trött….. Jag har tillbringat min helg i trädgården och i huset i Bränteknuva.  Fredagseftermiddagen började med att Ing-Britt och hennes son kom hit. Dom skulle hjälpa Anne att bär bort lite möbler till grannarnas garage. Det hjälpte jag också till med och fyyyyy så svettigt det var! Jag fick sitta på kvällen och mysa och dricka läsk, titta på tv och äta chips.

På lördagen åkte vi till Karlskrona tågstation för att hämta Oliver och Elliots mormor (Oliver är en kille på tio och Elliot en kille på fem och de är båda barn till Anne). Mormodern hette Elsie och hon var jättesnäll. Hon och jag spelade Blixten Mcqueen på Wii tillsammans – gissa vem som vann?

På eftermiddagen kom Katarina (Ina) och Emma och Emmas man som heter Arne. Det var därför jag bar hjälp med hörselkåpor och visir på bilden – Arne var galen! Arne skulle röja med röjsågen runt huset och jag är glad att huset står kvar. Han verkade tycka det var mycket roligt att få röja buskar för helt plötsligt fanns det väldigt mycket buskar som låg vid infarten och då skulle vi på något sätt få bort dessa….

Det löste vi på söndagen. En kille som hette Rutger kom med en stor grusbil och vi slet för att få upp allt på flaket. Sen fick jag och barnen åka med i grusbilen då vi tippade av detta  det var spännande!!

Så många nya namn denna helgen att jag blir snurrig….nu måste jag sova. Nästa vecka ska jag få följa med Paulina hem och det ska bli såååå spännande! God Natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *