Bokstaven H själva!!!

Nu har vi jobbat med många bokstäver på liknande sätt. Vi har tittat på Bästa bokstaven, listat ord tillsammans, listat meningar tillsammans och sedan skrivit tillsammans eller själva ord och meningar. Nu var det dags att ta nästa steg! Vi kollade filmen tillsammans och vi sa en massa ord tillsammans men vi skrev inte ner dessa tillsammans. Istället ficka alla nu uppgiften att tillsammans med sin skrivkompis alldeles själva lösa att skriva ord och/eller meningar och samarbete var ledordet. Sååååå duktiga alla blivit. ALLA kunde skriva massor av ord och korrekta meningar med stor bokstav och punkt med ett enormt samarbete!!!

Vi avslutade med att alla läste alla orden i sina skrivpar för varandra. Vilken utveckling det har varit och vilka arbetsmyror vi har i vår klass!

1 tanke kring ”Bokstaven H själva!!!

  1. Alltid lika kul att kolla in bloggen. Och tack för att jag fick vara med en stund i skolan häromdagen. Det var verkligen roligt att se hur alla jobbade på ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *