Rösta på oss i webbstjärnan!

Vi vill vinna för att vi tycker att vi förtjänar det, vi har kämpat med bloggen i fyra år nu. Från början använde vi den mestadels till att lägga ut läxor och lite bilder från vad vi gör då och då. Nu uppdaterar vi den dagligen med antingen tips, texter, bilder eller annat.

För fyra år sedan var vi en dubbelklass på omkring 20 elever. Vi fick då frågan om vi ville starta en klassblogg, vi blev nyfikna och självklart ville vi det. Sedan dess har vi byggt upp den och lärt oss otroligt mycket om dator/IT och hur internet fungerar. Folk runtomkring har även kunnat följa vårt arbete i skolan och vi har kunnat kolla våra läxor.
När vi började 6:an frågade Anne oss om vi skulle vara intresserade att ha ett samarbete med BLT, och det var vi. Varje månad sedan dess har vi fått en hel sida i tidningen BLT. På det sättet får vi chansen att nå ut till väldigt mycket människor.
Vi har lärt oss hur det går till att skriva texter som ska in i en tidning, vad som är viktigt. Vi har även utvecklats otroligt mycket i vårat skrivande och vi har gjort reportage, berättande texter, faktatexter och mycket mer som vi är väldigt stolta över. Även med hjälp av BLT så har vi lärt oss mer om dator/teknik osv.

RÖSTA

(sök på larareanne för att hitta oss)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *