Bygga i fysik och teknik

 

Bygg en bil som kan ta sig framåt med en lätt knuff och gör sedan en funktionsritning som dina kompisar kan bygga utifrån. Det var instruktionerna för vår uppgift i fysik och teknik. Såhär olika blev bilarna som byggdes.

2 tankar kring ”Bygga i fysik och teknik

  1. Åååh!

    Det där påminner mig så himla mycket om när jag själv var en liten plutt och lekte!

    Jag minns även att vi hade en så kallad ”fall”-tävling där man fick en viss mängd sådana byggsatser och sedan skulle man konstruera något som fick ett ägg att klara av att släppas från en specifik höjd utan att spricka. Minns att vi byggde in ägget och sedan försökte bygga ordentliga stötdämpare nedtill 😀

    #Nostalgikänslor

    1. Härligt att du känner så! Alla tycker att det är kul att bygga och fixa med detta. Ägget är också en bra grej för teknikämnet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *