Thilde- det här är jag

 

img_0040

 

Jag heter Thilde Andersson, är 12 år gammal och föddes 23 Januari 2004. Jag har blont hår och gröna ögon.
Jag har en mamma en pappa och 2 storasystrar. Min mamma är 43 år gammal, hon heter Liselotte men kallas för Lisa. Min pappa heter Roger och är 45 år gammal. Min älsta syster är 22 år och heter Nathalie men hon kallas för Natta. Min andra syster heter Emma och är 19 år. Nathalie har två barn tillsammans med sin sambo Rasmus som är 25 år. Neo är den älsta och är 4 år. Loke heter den minsta, och är 2 år.
På fridtiden brukar jag vara med mina vänner. Mina favoritfärger är rosa svart grön och vit. Min favorit maträtt är tacos.
Jag tycker att det är bra att vi har en blogg, för då kan alla som vill läsa våran blogg och se vad vi gör i vår skola. Är det något man är stolt över får man en chans att skriva in de på bloggen. Vi har ett sammabete med blt o varje månad får vi en sida i blts tidning. Där har man en chans att ändra på någon man vill ska bli mer.

Mina fritidssyssälsättning är:
1. Sova.
2. Titta på mobilen.
3. Baka.
4. Kolla på film.
5. Va med kompisar.

1 tanke kring ”Thilde- det här är jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *