Det här är jag!

Hej, jag heter Jonatan och går på Holmsjöskolan. Jag är 12 år och fyller år 27 juni. Jag bor i Holmsjö i ett stort rött hus. Min pappa heter Lars-Peter och mamma heter Kristina. Jag har en lillebror också, han heter Anton och är 8 år. Han gillar att spela fotboll. Jag gillar att idrotta och älskar hockey. Mitt favoritlag är Frölunda, och i NHL är det Chicago Blackhawks och New York Rangers. Jag brukar också läsa mycket böcker. Harry Potter-serien är mina favoritböcker. Min favoritmat är kebabpizza. Vi har inga djur, men jag gillar hundar.
Jag tycker bloggen är bra för då kan mamma och pappa se vad vi gör i skolan, och det är lättare att ha koll på vad vi har i läxa.

Mina tips på om man inte har något att göra.
Gå ut och gå/cykla en runda.
Spela hockey/streethockey med några kompisar.
Vara med en kompis.
Läsa en bok.
Spela Pokémon GO.
Göra din/dina läxorimg_0510

2 tankar kring ”Det här är jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *