Tilde – det här är jag!

image

Jag heter Tilde Israelsson. Jag fyller år den 8 april. Jag har mellanblont hår och blåa ögon.
Jag bor på två ställen. Bland annat Nävragöl, där jag bor med min mamma Annelie som är 37 år gammal, min lillebror Mille som är 8 år gammal och min lillasyster Nella som är 6 år gammal. Sen bor jag också i Fabbemåla med min pappa Fredrik som är 35 år gammal, min bonusmamma Madde som är 31 år gammal och min lillebror Ruben som är ungefär 3 månader gammal.
På fritiden gillar jag att sova, vara med kompisar och titta på hockey (KHK). Min favoritmat är tacos.
Jag tycker det är roligt att vi samarbetar med BLT. För då får man veta hur dom jobbar inne på BLT och man kanske blir mer intresserad av att läsa nyheter och tidningen.
Mina fritidssysselsättnings-tips är:
1.Baka
2.Sova
3.Va med kompisar
4.Spela/titta på film
5.Gå en runda (om du har en hund, ta med den)

2 tankar kring ”Tilde – det här är jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *