Melvin J – det här är jag!

image

Jag heter Melvin. Jag har en storebror och en lillebror. Jag gillar att spela MineCraft och Roblox. Jag spelar fotboll i Holmsjö. Jag bor utanför Holmsjö och går i skolan i Holmsjö. Vi är 13 stycken i min klass, jag går i sexan.Jag gillar vår blogg för att jag kan lyssna på läxorna för det är enklare för mig. Jag är 12 år. Jag har en katt, den heter Blackie. Jag har en youtubekanal. Jag vill ha flera prenumeranter. Jag spelar Roblox på min kanal.
Min youtubekanal heter melvin
Mina bästa fritidssysselsättningstips

Spela datorspel
Spela Roblox

1 tanke kring ”Melvin J – det här är jag!

  1. Roblox kanske är något för mig Melvin, eller vad tror du? Jätteroligt att få lära känna er närmare! Ser fram emot fler presentationer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *