Melvin G – det här är jag!

image

Hej det är jag som är Melvin. Jag gillar hockey både spela hockey och titta på det. Jag bor i Nävrgöl , det är en liten by där det bor runt 250 människor. Jag bor i ett vitt och grönt hus. Jag har 5 djur, två katter, två hundar och en ödla. Min mamma heter Anna och min pappa heter Fredrik. Jag har två syskon, en storasyster och en lillebror. Min storasyster heter Alicia och min lillebror heter Otto. Jag går i sexan på Holmsjö skola. I vår klass har vi denna blogg och här skriver vi om vårt skolarbete ch annat. Just nu har vi ett samarbete med BLT, jag tycker det är roligt för man får veta vad dom gör inne på BLT och så får man vara med i en helsida i tidningen. Jag fyller år den 12 augusti på samma dag som min lillebror. Min favorit mat är spenat och det har varit det sen jag var jätte liten. Mina bästa vänner heter Jacob, Samuel, Alex och Niffe.

Mina fritids tips är
.göra det du tycker är roligt
.träna t.e.x hockey fotboll
. Vara med kompisar
. Spela x Box eller PS 4
. Göra dina läxor

1 tanke kring ”Melvin G – det här är jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *