Vi är i tidningen!!!

image

Idag gick startskottet för vårt samarbete med BLT!! Det ska bli fantastiskt kul att få utvidga mitt klassrum ännu mer än vi gjort tidigare! Det är fjärde året vi har en blogg tillsammans jag och min klass men det är verkligen första gången vi får vara riktiga reportrar och jobba mot deadlines! Vi kommer lära oss massor och jag tycker det ska bli enormt roligt att få lov att vara med. Att arbeta mot riktiga mottagare, att få visa alla vad vi gör i skolan idag och att få möjligheten till att få eleverna till producenter är fantastiskt!! Vår resa på det sista året på Holmsjö skola har börjat pch vi kommer komma väldigt långt detta året tillsammans!! Heja alla underbara barn – passa på att få er röst hörd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *