Vecka 18 – att arbeta klart med!

Denna veckan har vi bara tre arbetsdagar i skolan……det är väl skönt tänker ni! Hoppas det blir fint väder de dagar ni är lediga!!

Ni ska denna veckan satsa på att bli klara med lite arbetsuppgifter som legat och släpat lite. Här under skriver jag ner dessa. Är man då klar med detta är det kanon för då kan man arbeta med sina IUPmål och få chans till att bli bättre på just de saker man vill bli bättre på! Man kan också få chansen att arbeta med kodningen som vi påbörjade i fredags. Vi kommer alltså mestadels på mina lektioner denna veckan ha arbetspass.  Ni har denna vecka inga läxor så därför är det eget ansvar att kanske ta hem och arbeta klart om man inte blir klar!

Något att arbeta klart med?

Monstret i källaren

Omdöme bildarb.

Slutuppgift 1 & 2 i Matte

Bröderna Lejonhjärta uppgiftspapper 4

Arbetsschemat i matte kapitel 4 A och B-bok

Ha en skön helg! /Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *