Veckans bloggreportrar år 6

IMG_5018

Nathalie: Jag är 12 år. Jag gillar att spela fotboll och att sminka. denna veckan så är det jag och Paulina som är bloggreportrar.

Paulina: Jag heter Paulina och är 12 år och jag går på gymnastik! och denna veckan är jag en av bloggreportrana.

Måndag: på måndagen jobbade vi mest med Nobel och i Nobel så ska vi gör  en förklarande, argumenterande och en bild på uppfinningen man får jobba två och två eller en och en. Nästa vecka ska vi ha Nobelmiddag det blir förrätt, varmrätt och efterrätt.

Tisdag: I tisdags hade vi idrott och vi körde kinesiska muren på halva planen och fotboll på andra. Och vi i sexan tränade på lucian som vi ska ha för skolan, äldreboendet och föräldrarna.

Onsdag: Då var vi i Rödeby och hade först språkval. Efter det hade vi hemkunskap och musik i delad klass tillsammans med Fridlevstad och Tving. Sen åt vi mat och gick till ICA. Efter det hade vi slöjd och bild med Lillemor. Sen så åkte vi med bussen hem till lilla holmsjö.

Torsdag: Vi hade gympa men Malin blev sjuk så vi fick gå Bakareboda runt. Sen så hade vi Nobel igen för det ska vara inlämmnat på fredagen.

Fredag: Vi har skrivit detta blogginlägget och hade engelska när vi förhörde varandra på läxan vi hade tills idag och the magic door. och sen har vi en halvtimmes rast och vi får välja om vi ska vara ute eller inne. Nu så har vi matte vi får välja om vi ska jobba med Nobel matteboken eller engelska. På so så jobbar vi med länder och gör ett häfte med massor av länder med frågor till varje land.

IMG_5019

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *