Veckans bloggreportrar har ordet!

hannah och j

Från och med den här fredagen kommer det komma upp ett inlägg från två av oss i klassen (klassens två bloggreportrar) denna veckan är det Hannah och Jonatan.  Vi kommer berätta om vad vi har gjort i veckan och vad vi har tyckt varit roligast.  I måndags började vi dagen med kemi, vi kollade på film om olika sorters socker och snabba och långsamma kolhydrater. Sen hade vi svenska och då jobbar vi med monstret i källaren det är det roligaste i skolan nu tycker vi (Hannah och Jonatan).

I onsdags var femmorna själva eftersom sexorna var i Rödeby,  då hade vi bild och gjorde fjärilar med kamratrespons och de som var klara med fjärilen fick en annan uppgift där vi lärde oss om varma och kalla färger.

 

bloggggg blogg bloggg

 

 

 

 

 

På engelskan jobbar många med grammatik i boken grammie vi har också olika IUP mål.  I torsdags höll två sexor i idrotten vi spelade bland annat basket.

blogggg På rasterna brukar nästan hela klassen spela king.

Det var lite av den här veckan.

Ha en trevlig helg. /Hannah och Jonatan

 

 

 

 

1 tanke kring ”Veckans bloggreportrar har ordet!

  1. Helt underbart så duktiga ni är! Första inlägget och det tog bara 20 minuter för er att göra. Nu behöver ju inte jag skriva långa veckobrev om vad vi arbetet med längre….det fixar ni ju galant! Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *