Vecka 45 – läxor och Vi i femman!

Denna veckan kommer det att bli två annorlunda läxor. På onsdag är det nämligen dags för Vi i femman – uttagningen. Vi testade några frågesportstävlingar utifrån dessa frågor idag och alla har i läxa att till på onsdag köra igenom dessa quiz ett par gånger! Länken finns på läxsidan! Resten av läxan finns på läxsidan med – det är även ett mattespel i läxa till fredag.

Alla kommer också att få vara bloggreportrar under detta läsåret. Det innebär att två och två få lov att dokumentera vad vi under en vecka gör på skolan som de tycker är roligast att förmedla. Det ska vara relaterat till kunskap och det kommer bli att de samtidigt lär sig hur man gör ett blogginlägg på egen hand med egen inloggning. Först ut i femman är Hannah och Jonatan. I sexan är det Moa och Julia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *