Knytkalas på torsdag! Och en fantastisk dag i Flaken!

Hej! På torsdag eftermiddag har eleverna önskat knytkalas. Det är absolut inget tvång att ta med något alls denna eftermiddag men de ville själva så efter egen förmåga att ta med kommer vi rulla fram under torsdag eftermiddag!

 

En underbar dag i Flaken hade vi också – tusen tack till Kalles mamma och Melvins mamma som körde! Vi kollade på allt möjligt i naturen, hade tipspromenad, blev duktiga på träd, lekte lekar, hade lektion i hur man gör när man gallrar, hur man mäter hur höga träden är. Vi kollade i hjorthägnet och hittade både ben, tänder och skallar från olika djur. Vi lärde oss mycket om Nils Dacke och hur han bodde på denna gård på 1500-talet, vi var också och tittade på den grotta där han sägs ha gömt sig då han flydde från kungens män. En mycket mysig dag med strålande sol!

 

IMG_3715 IMG_3716 IMG_3717 IMG_3718 IMG_3719 IMG_3720 IMG_3721 IMG_3722 IMG_3723 IMG_3725 IMG_3726 IMG_3727

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *