Inför vecka 24

Förra veckan flöt på med både vanliga lektioner och annorlunda aktiviteter. Djur och hobbydagen blev ju flyttad till på måndag pga regn. Under tisdagen var klassen i Fridlevstad på friidrottstävlingar – det hade varit en kanondag med mysig stämning och många pristagare. Under torsdagen pratade vi en hel del om hur man kan misstolka saker som skrivs i tex sms eftersom man inte kan se personen som man får meddelandet ifrån. Många fina små rollspel fick jag och RoseMarie se prov på. Jag har också fått ta del av fantastiska muntliga redovisningar – fantastiska har alla också varit på att ge positiv och konstruktiv feedback på dessa!

Jag vill påminna om att ni själva får gå ut och titta på och läsa omdömena på Edwise och är det så att ni inte kommer åt dom av någon anledning vill jag att ni säger ifrån!

Nästa vecka är full av dagar utöver det vanliga…Måndag är det Bakareboda runt på morgonen följt av Djurens dag i miniatyr samt fotbollsmatch mellan lärarna och sexorna. Under tisdagen kommer vi åka till Flaken och vi måste få in antingen en lapp om godkännande att åka med oss personal i våra bilar eller ett sms där ni skriver detta! Ingen matsäck behövs men ni får ta med fika om ni vill. På torsdag kommer Ina ha klassen under förmiddagen då jag kommer vara på mina barns avslutning denna dag. Jag kommer dock på eftermiddagen och då ska vi ha mys i klassen.

Jag påminner om att ni ska lämna in lapp om skolavslutning samt lapp om Alljungen i augusti.

Kjell är sjukskriven denna terminen ut och i hans ställe är tills vidare Berndt Dabergott (rektor på Rödebyskolan 7-9) han har telefonnummer 0455-30 38 90.

Ha en fortsatt skön helg så ses vi förhoppningsvis på avslutningen! /Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *