Kort info inför v. 23

Nu är det inte mycket tid kvar…och inte många vanliga skoldagar heller. Förra veckan var det mest att arbeta klart och sedan hade vi en härlig dag i Alljungen på tisdagen och en underbar dag i Tving på fredagen. Såklart vann Holmsjös fotbollslag och i Holmsjö står nu den åtråvärda guldskon som är vandringspriset. Det var helt underbart att få vara med när alla barnen tillsammans tog tag i och lekte lekar, hjälpte varandra med allt möjligt och alla var med alla. Stämningen på tisdagen i Alljungen var så underbar! De badade, fikade, åt hamburgare, spelade Kubb och cyklade DownHill. När vi kom hem lekte de viskleken i klassrummet på eget initiativ.

Jag pratade med Berit på slöjden och alla fick så mycket beröm nu hur det varit i slöjden denna terminen. Lillemor tyckte det varit helt underbart att få ha gruppen – så kul att få höra!

Under nästa vecka är det på måndagen Djur och Hobbydag – ni som anmält detta ska ha med era djur klockan 08.00 och då med en förälder som ansvarar för att djuret har det bra. Det håller på ungefär till 10.30 och kommer vara på fotbollsplanen. Alla klasserna kommer gå ut i omgångar för att kolla på djuren.

På tisdag kommer klassen åka till Fridlevstad på friidrottstävling. Jag kommer vara kvar på skolan för att ha år 5 – 6 hela dagen och Jana och Charlotte följer med. En liten fika och dricka är väl bra att ha med sig den dagen.

På måndag är det samtal med Emmy, Rasmus och Hannah. På tisdag är det Jacob och Kalle. Fyll i lappen ni fick med er hem i torsdag( kortsiktiga mål till IUPn) inför detta samtal och kolla då igenom alla omdömena tillsammans med era barn. Kommer ni inte in får ni så fort som möjligt meddela mig detta.

Ha en skön helg så hörs och ses vi!

Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *