Ingen läxa nästa vecka….men

…jag skulle vilja att alla efter Kristi himmelfärdslovet (den 18 maj) har med sig någonting de kan tänka sig att redovisa för de andra om. Det kan vara något de varit med om, ett intresse, ett husdjur de har , en sport som de är intresserade av eller en resa de gjort. För högre bedömning är det bra att ha med sig någon typ av presentation såsom PowerPoint eller bilder att visa upp. Om man klarar av att presentera detta utan att kolla i texten utan bara använda stödord blir bedömningen också högre. Känner man att man inte kan göra detta hemma och behöver ha hjälp av oss i skolan får ni säga till på måndag senast så jag kan hjälpa till för dessa elever. De som har varit iväg på semester över hela jordklotet hade varit väldigt kul att få ta del av hur resan var! (Om ni känner för det). Vi skriver en liten notis om detta även i skoldagboken!

Ha en fortsatt bra kväll – så kommer nog veckobrevet med snart med alla datum frmåt som är lite annorlunda dagar på! /Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *