Vecka 16

Hej! Jag har nu landat efter en underbar resa till Disney och Paris men med en jobbig avslutning då flyget var inställt pga strejk…..fransmännen är som de är med det!
Veckan som kommer bjuder på mycket nyheter – barnen från Fur kommer att hälsa på oss imorgon måndag mellan ca 9 och 11. Sedan kommer de börja i skolan på riktigt veckan efter på måndagen. De kommer gå måndag, tisdag och onsdag på förmiddagarna till att börja med.

Läxor denna veckan kommer vara en liten kort film om ekologi till på tisdag samt engelska och matte till torsdag. Vi kommer börja arbeta med ett nytt område i matte – bråk – så om man vill kan man även ta del av ett filmklipp på mattefliken som handlar om detta kapitlet. På onsdagen och fredagen kommer jag ha de nationelle proven i engelska med år 6 vilket innebär att någon annan kommer ha fyran på fredag den stunden.

I engelska kommer vi börja med ett nytt område där vi kommer prata om hur man skriver sagor och vi kommer utgå från Rödluvan och vargen. Denna kommer vi att lyssna på, läsa, skriva själva utifrån bilder samt göra en trailer i iMovie om på engelska.

Ha en skön vecka så hörs och syns vi! /Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *