Öppet Hus och Rocka Sockorna!

Öppet Hus!

På lördag är det dags för ÖppetHus på vår skola! Om ni kommer erbjuds ni guidade turer av elevrådet, tipspromenad, axplock ur vår pedagogiska verksamhet samt såklart fika! Ni får en chans att få lov att komma och titta på hur fin vår skola blivit även om den inte är helt färdig!

Välkomna mellan 09.00 och 12.00!

Rocka sockorna är ett projekt som beskrivs såhär i sociala medier:

”Annorlunda är bra! Annorlunda är roligt!

Jag heter Nathea och jag vill utmana alla skolor och alla arbetsplatser (och alla andra som vill)! Hjälp mig visa att det är bra att vara annorlunda! Fredagen 20 mars vill jag att vi ska hjälpas åt att hylla våra olikheter. Jag vill att andra också ska förstå hur roligt det är med annorlunda.

Jag är tio år och min storasyster Noelle har downs syndrom. Min syster är annorlunda. Och hon är världens bästa storasyster. Jag är stolt över Noelle, hon är rolig. Jag blir ledsen när jag hör fula ord om andra människor.

Nu gör vi skolan och världen mer färgglad och mer kärleksfull!
Hjälp mig göra den här skoldagen till en rolig dag full av färger!
Hjälp mig fylla FB och Instagram med fötter i regnbågens alla färger!
Dra på dig olika sockor du också och dela detta till alla du känner!
Alla är välkomna att vara med!

Hälsningar Nathea Anemyr
genom mamma Erica Rinaldo”

I skolan kommer vi uppmärksamma detta genom att vi pratar om olikheter och olika funktionshinder. Vi kommer bland annat se en film om Downs syndrom . På fredag kommer faddrar och fadderbarn tillsammans att få måla olika strumpor som vi kommer hänga upp på torget i vår skola! Dessa får symbolisera olikheterna! Vi kommer också ha olika strumpor på oss denna dag och om ni kommer ihåg det – låt även era barn ta på sig två olika strumpor på fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *