Uppdaterad blogg!

Nu har jag och alla fantastiska barn i klassen tillsammans uppdaterat en hel del på vår blogg! På söndag är det nämligen sista dagen för att göra ändringar inför gallringen av de tävlande bloggarna i Webstjärnan. Vi har gjort lite mer på den fliken som heter Om-sida – det här är vi. Vi har motiverat varför vi ska vinna och vi har lagt till lite nya flipagram. Att alla barnen och ni föräldrar är engagerade i och använder er aktivt av vår blogg märks tydligt i det stora engagemang som detta innebär! Det tycker jag är fantastiskt kul att se och det gör ju att det blir en drivkraft för mig att fortsätta med detta!

Jag återkommer med information om hur ni kan g ut och nominera vår blogg och rösta på den så fort jag vet själv hur det går till! Info kommer såklart att finnas på bloggen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *