Veckobrev inför v. 40!

Ännu en vecka har försvunnit och blivit till härlig helg med underbar höstluft!

Att arbeta med frihet under ansvar kräver en del och även att förstå att alla arbetar med olika saker och att alla är på olika nivåer – men idag har jag varit stolt över alla barnen! Under arbetspasset i svenska idag satte alla igång på ett helt fantastiskt sätt att arbeta med kapitel 2 av ”Den magiska dörren”. Den heter ”Brevet” och någon gång under nästa vecka kommer den att komma ut på bloggen så ni kan beskåda den! De omgjorda texterna av kapitel 1 kommer också att komma ut undan för undan och några kommer nog ut i helgen! Kolla gärna och jämför hur duktiga de blivit!

Idag blev vi bjudna på glass av Emil som varit hos oss under två veckor – vi tackar så mycket för denna tiden!

Föräldramöte för hela skolan kommer att vara den 24 oktober – jag återkomer med mer info men boka gärna in denna dag redan då det kommer bli info bland annat om ombyggnaden!

Jag vet att jag sa att jag skulle träffa alla föräldrar tidigt denna terminen men jag vet inte om jag komer hinna med alla…. Jag gör som så att jag börjar med fyrorna under vecka 41. Ni får en tid som förslag och om ni inte kan då får vi höras av! Jag tänker mig ett kortare samtal där vi lägger fokus framåt!

Benny Boy har följt med Moa hem denna helgen och vi väntar med spänning på att få höra vad de hittat på!

 

Ha en skön helg! / Anne

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *